Led-tietoa – Miksi valita led-valot?

Led-tietoa – sivut tarjoavat tietopaketin siitä mitä sinun tulisi tietää led-valoista.

Led-valojen tuoma säästö näkyy jo seuraavassa sähkölaskussa.

Vaikka led-lamput ovat hankintahinnaltaan vaihtoehtojaan kalliimpia, ne maksavat itsensä takaisin käyttöikänsä ja energiatehokkuutensa ansiosta.

Ei sisällä elohopeaa tai muita myrkkyjä. Led-lamppu on vihrein vaihtoehto.

Led-lampun valossa on huomattavasti parempi värientoisto.

Led-tietoa
led-tietoa

Lamppujen valotehon vastaavuus

Suuntaa-antava taulukko led-valojen tehosta suhteessa muihin lampputyyppeihin.

 

Led-tietoa - Lamppujen käyttöikä

Led-valojen taloudellisuutta lisää niiden pitkä käyttöikä. Energiansäästölamppuhinkin verrattuna käyttöikä voi olla jopa kymmenkertainen. Alla esitetyssä suuntaa-antavassa taulukossa on käytetty keskiarvoja.

Led-tietoa käyttöikä

Värilämpötila

Valon lämpötilan vaikutelma. Värilämpötila ilmoitetaan kelvineinä (K). Lämminsävyinen loistevalo on noin 2700-3000 K, valkoinen valo 4000 K, päivänvalo 5500 K, sininen taivas yli 8000 K.

Led-tietoa

 

 

 

 

Led - tulevaisuuden teknologia

Led on tulevaisuuden teknologia. Monien erinomaisten ominaisuuksiensa ansiosta ledeistä on käyttäjälle valtavasti hyötyä. Led-teknologian esilletuominen vaatii alalta tehokasta viestintää, jotta ledien ominaisuudet tulevat paremmin tunnetuiksi. Pitkäikäisyys, led-valaisinten muotoilu sekä monet käyttömahdollisuudet tekevät ledeistä ainutlaatuisia ja tukevat ostopäätöksen tekemistä. Led luo yksilöllisyyttä. Ja juuri sitä maailma tarvitsee, nyt ja tulevaisuudessa.

Led merkitsee uraauurtavia innovaatioita ja teknologista muutosta. Se tukee siirtymistä tehokkaisiin, joustaviin ja helposti asennettaviin led-valaistusjärjestelmiin. Led tekee mahdolliseksi ratkaisut, joita ei muutamia vuosia sitten voitu edes ajatella: Innovatiivisuutensa takia led-teknologia vaatii suunnittelijoita, asentajia ja käyttäjiä muuttamaan ajattelutapaansa. Kuluttajalle ja teollisuudelle on tiedossa ratkaisevia etuja.

Hyödyllisiä led-teknologiaan liittyviä linkkejä: