Ota yhteyttä

Klo 9 – 17

Sideway Eight Finland Oy

Hallikatu 6 LH 4, 26100 Rauma

Y-tunnus: 2714292-2

kotiled.com

Yhteystiedot – Kotiled.com verkkokauppa

Kotiled.com on led-valoihin ja valaistukseen erikoistunut verkkokauppa. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita tuotteita kuluttajaystävälliseen hintaan nopealla toimituksella. Kaikilla tuotteilla on neljäntoista päivän vaihto- ja palautusoikeus. Voit valita toimitustavaksi SmartPost-pakettiautomaatin, Postin-toimipisteen tai Matkahuollon verkkopaketin. Yli 30 euron ostokseen sisältyy ilmainen toimitus. Yhteystiedot löydät alta voit ottaa yhteyttä sähköpostilla, puhelimitse ja yhteystiedot lomakkella.

Käytössänne ovat turvalliset ja monipuoliset maksutavat. Yleisimmät suomalaiset verkkopankit, Debit- ja Credit-kortit, sekä Evereryday, Euroloan ja Jousto rahoituspalvelut. Maksupalvelut tarjoaa suomalainen Bambora.

Kehitämme verkkokauppaa ja tuotevalikoimaa jatkuvasti. Haluamme, että verkkokauppamme olisi mahdollisimman käyttäjäystävällinen,  joten teidän palautteenne on meille korvaamattoman arvokasta. Led-valot joka kotiin!

Ota yhteyttä sähköpostilla, tai jättämällä viestin yllä olevalla lomakkeella

led-lamppu kohdevalo

kotiled

Vaihdot ja Palautukset

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Asiakas vastaa palautuskuluista. Palautukset Matkahuollolla, sopimusnumero 9520835.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

  • asiakasnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
  • pankkitilinumerosi
  • sekä kopio tilausvahvistuksesta

Palautusosoite:

SIdeways Eight Finland Oy
Hallikatu 6 LH 4
26100 Rauma

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen asiakaspalvelu(a)kotiled.com

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.